L’Ajuntament d’Inca organitza el pròxim dilluns 26 de febrer la primera Jornada d’Ocupació de la capital del Raiguer. La trobada comptarà amb la participació de 6 empreses hoteleres de la zona nord de Mallorca, les quals cerquen treballadors i treballadores per cobrir més de 300 ofertes de treball.

«La finalitat d’aquesta jornada és oferir a les empreses un espai on poder captar personal de manera àgil i eficient, alhora que donam a la ciutadania la possibilitat d’optar a moltíssimes ofertes de treball de diferents empreses sense necessitat de desplaçar-se», explica la regidora de Formació i Ocupació Maria Francisca Barceló.

Per la seva part, el batle d’Inca destaca que «la finalitat d’aquesta trobada és potenciar l’ocupació a la nostra ciutat connectant empreses amb moltes ofertes de treball amb persones que cerquen feina o volen un canvi professional».

En aquesta primera Jornada d’Ocupació participen les cadenes hoteleres Iberostar, Garden Hotels, Hotels Viva, Zafiro, Nordic Leisure Travel Group i JS Hotels, les quals cerquen cobrir més de 300 vacants. S’ofereixen ofertes de feina per al departament de pisos, recepció, cuina, jardineria i serveis tècnics, entre altres.

Així doncs, les empreses realitzaran entrevistes tipus speed dating de 3 a 5 minuts de durada a totes les persones que acudeixen a la trobada i estiguin interessades en algun lloc de feina. La jornada se celebrarà a la Fàbrica de Gel (situada devora el Casal de Joves sa Fàbrica), de 9 a 17 hores.

Més informació i inscripcions: https://incaciutat.com/esdeveniment/jornada-ocupacio.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image