El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha presentat les millores aplicades a les línies d’autobús interurbà que s’han aplicat als serveis que el Consorci de Transports de Mallorca (CTM) opera a la zona nord de la illa de Mallorca. Han participat també en la presentació el batle de Sa Pobla, Biel Ferragut; el batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de l’Ajuntament de Pollença, Miquel Àngel Sureda; la gerent de l’Associació Hotelera de Muro, Joana Maria Serra; i el gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten Van Bemmelen.

HorarisBus

Estam molt contents per la ràpida resposta de la conselleria a les demandes de l’Ajuntament d’Inca, amb les que voliem donar resposta a una demanda ciutadana”, ha expressat, Moreno. Les modificacions responen a les demandes que han fet el sector hoteler i els municipis sa Pobla, Inca, Alcúdia, Pollença, Santa Margalida i Muro per donar resposta als treballadors que viuen als municipis de l’interior i que utilitzen el transport públic per desplaçar-se al seu lloc de feina ubicat a zones costaneres.

L’objectiu és analitzar la resposta en aquests canvis per tal d’anar adaptant a les necessitats. A més dels canvis d’horari, també s’incrementen en 5 les expedicions per tal d’adaptar el servei a les necessitats que per ara s’han detectat.

A partir de l’1d’agost s’amplien i modifiquen els horaris de les línies L340( Port de Pollença- sa Pobla- Palma) i L351 (Inca -sa Pobla -Alcúdia), amb nova parada a sa Pobla. També s’amplia l’horari de la línia L390-395 i se modifica la línia L352 (Can Picafort- Port de Pollença).

Els canvis suposen una ampliació de servei de la línia 340 (Port de Pollença- sa Pobla- Palma) , amb dos expedicions més al matí a les 6h (sortida d’Inca) i 6.30h (sortida Palma) i nova parada a sa Pobla (ronda nord) fent el recorregut per el Port de Pollença i arribant a final de trajecte abans de les 7 i les 8 respectivament. La parada a sa Pobla també s’inclou a la tornada, als serveis de les 14.40h i 16.00 (sortida Port de Pollença), coincidint amb la sortida dels llocs de treball.

S’amplia també el servei de la línia 351 amb dos expedicions més al matí, a les 6h i a les 7h , des d’Inca fent parada nova a sa Pobla (ronda Nord), i arriba a Alcúdia a les 6.30 h i a les 7.30 h, on els passatgers poden fer transbord amb la línia 352, que avança en 15 minuts els serveis de primera hora del matí, i comença a les 6.35 h i a les 7.35 h. Aquesta línia connecta Alcúdia amb el Port d’Alcúdia, platja d’Alcúdia, platja de Muro i el càmping de Muro, un trajecte on s’ubiquen la gran majoria dels hotels on treballen els usuaris que utilitzen el transport públic d’autobús de primera hora i que tenen el seu torn de feina a les 7 h o a les 8 h.

Les tornades de les dues línies també es modifiquen per adequar-les a les sortides de la feina dels treballadors. En aquest cas, el servei de platja de Muro de la línia 351 (càmping de Muro – Alcúdia – sa Pobla – Inca – Palma) es retarda 10 minuts i serà a les 15 h i 16 h del càmping perquè passin per platja de Muro a les 15.05 h i 16.05 h i el Port d’Alcúdia a les 15.10 h i a les 16.10 h.

Les modificacions, que s’aplicaran des de l’1 d’agost fins al 30 d’octubre de dilluns a dissabte, també afecten les línies 390-395 (Palma – Inca – Can Picafort), que afegeix una expedició més a les 6h del matí des d’Inca i passa per Santa Margalida i Son Bauló, i arriba a Can Picafort a les 6.50 h.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image