La Gran Via d’Inca va ser l’escenari de la quarta edició de la BIM Gold de Ball en Línia, organitzada per la Federació Balear de Ball Esportiu, l’Ajuntament d’Inca i Creu Roja. Més de 1.200 persones entre participants i monitors gaudiren d’un capvespre amb 40 balls. La condició per participar va ser venir vestits de negre i daurat. El batle d’Inca donà la benvinguda agraint als monitors la seva implicació, especialment als germans Morro, que fomenten el ball i animant-los a “continuar amb aquesta pràctica per tots els beneficis físics i psicològics del ball”.

bim_gold04

Durant l’esdeveniment, es va realitzar una recollida d’aliments a favor de Creu Roja. La recollida va ser un èxit, atès que els ciutadans van lliurar 200 quilos de sucre, 200 litres d’oli, 300 litres de llet, 70 quilos de farina i 220 quilos de llegums, pastes o arròs. A més, es van recaptar 2.300 euros en venda de loteria, també de la Creu Roja.

Al ritme de tot tipus de música, centenars de persones es van posar un capell daurat i van saltar a la pista de ball improvisada, situada a la Gran Via de Colom. Des de les 18 i fins a les 21 hores es va celebrar ahir a Inca la IV Bim Gold de Ball en Línia. La resposta ciutadana va ser molt alta, ja que ni joves ni adults van voler perdre’s aquesta activitat a l’aire lliure.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image