L’Ajuntament d’Inca ha presentat els actes que conformaran les tres Fires d’Inca que començaran el proper 25 d’octubre. L’esdeveniment, que ha tingut lloc enmig de la plaça d’Espanya amb un food truck i una zona de bar, ha estat presentat pel batle, Virgilio Moreno, i la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater. “En els més de 200 actes durant tres caps de setmana només tenim un objectiu: fer que els inquers surtin al carrer, que hi hagi molts visitants i que tothom s’ho passi d’allò més bé”, ha declarat Sabater.

picture

El programa per a les tres Fires d’Inca continua amb els actes que han estat d’èxit durant els darrers anys, però també s’hi han incorporat diverses novetats. La gastronomia serà una aposta important, amb accions com els food trucks. La cultura serà un eix de les noves incorporacions, però, també, els actes per als més joves. “Tot plegat seran unes jornades en què animam les empreses i comerços a mostrar el millor de la nostra ciutat”, ha dit Moreno. Les atraccions de fira es desplaçaran al Quarter General Luque per conformar un recinte lúdic on, també, hi haurà actuacions. “Pensam que aquesta nova ubicació serà un èxit perquè està integrada en els actes de la zona i presenta un accés i unes possibilitats d’aparcament úniques”, ha comentat Moreno.

Per altra banda, s’ha aprofitat per fer una convidada general a tot Mallorca per visitar els pròxims dies 25 d’octubre, 1 de novembre i 8 de novembre Inca. “Creim que tenim, a part de molts d’actes, un gran potencial de comerç, empresa, indústria i restauradors que fan molt atractiu venir a la nostra ciutat”, ha declarat Sabater.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image