La Policia Local d’Inca ha celebrat avui la seva diada. L’acte, que s’ha duit a terme a les instal·lacions del quarter municipal, ha estat presidit pel batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Seguretat Ciutadana Sebastián Oriol i el cap de la Policia Local d’Inca Carlos Caballero.

Així doncs, durant la festa de la Policia Local d’Inca s’han entregat, en primer lloc, els distintius als agents amb vint i trenta anys de servei. A continuació, s’han lliurat les felicitacions als policies locals pels mèrits i les bones actuacions realitzades durant el 2022. En concret han estat denou guardons per sis actuacions concretes.

“Aquesta diada és una festa, no sols se celebra per reconèixer la feina diària de tots els policies locals d’Inca, sinó que és un moment de l’any per agrair de tot cor la professionalitat i la tasca comunitària que fan a la nostra ciutat”, ha comentat Moreno.

D’altra banda, durant l’acte s’han lliurat els diplomes als policies locals d’Inca recentment jubilats com a reconeixement a la seva dedicació i tants d’anys al servei de la ciutadania, i la defensa, la promoció i la protecció dels drets i les llibertats públiques.

Finalment, s’han atorgat els VI Premis de la Policia Local d’Inca a Sergio Mas Arjona, per la seva ajuda en diferents actuacions. “D’aquesta manera des del cos municipal hem volgut destacar la col·laboració ciutadana com un mèrit present a la societat inquera, i del qual estam molt agraïts”, ha expressat Caballero.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image