L’Ajuntament d’Inca ha incorporat tres nous agents al servei actiu. El batle Virgilio Moreno, el regidor de Policia Sebastià Oriol i el cap de Policia Local Carlos Caballero han donat la benvinguda a les noves incorporacions. Els agents ja es troben fent feina des de finals de la passada setmana.

“Anam incorporant efectius al cos de policia per tal de millorar el servei i anar incidint als punts que demanden més atenció. Amb aquest augment dotam de més estabilitat el personal”, ha comentat Moreno. “La nostra intenció és anar adequant la Policia Local d’Inca a les necessitats de la ciutat i a les que van sorgint durant tot l’any”, ha explicat Oriol.

Per altra banda, la Unitat de Prevenció durant el mes de febrer ha controlat 95 vehicles, la qual cosa ha suposat un total de 36 denúncies per conduir sota els efectes de l’alcohol, no tenir assegurança o tenir la ITV caducada, entre altres infraccions. La Unitat també ha dedicat 62 hores de presència a zones considerades sensibles, com són places, mercats o actes multitudinaris. D’aquesta tasca s’han derivat 15 actes per la Llei de seguretat ciutadana i 2 atestats penals. També s’ha oferit suport a altres unitats de la Policia Local d’Inca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image