Els darrers mesos la Policia Local d’Inca ha comprovat que hi ha hagut un augment els delictes per conducció sota la influència de begudes alcohòliques. Per aquesta raó, des de l’Àrea de Policia s’ha pres la decisió d’augmentar els controls dins el casc urbà, sobretot els caps de setmana. “Les xifres han experimentat un augment poc usual, per això creiem necessari fer una actuació permanent com a prevenció”, ha comentat Antonia Triguero, regidora de Policia.

accident_inca

La Policia Local d’Inca durant els mesos de desembre de 2015 i gener de 2016 ha procedit a la detenció de 8 persones per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. D’aquestes 8 persones detingudes, 6 d’elles van estar implicades en accident de trànsit. Un dels incidents més preocupants segons els agents es va produir quan va ser interceptat en un control un individuu que quadruplicava la màxima taxa d’alcohol permesa i portava en el vehicle un menor de poca edat. “Aquests i altres delictes durant els darrers mesos consideram que es poden aturar amb controls preventius, sobretot a les dates amb festes i els caps de setmana”, ha comentat Triguero.

Per altra banda, des de la Policia Local es vol recordar que conduir sota la influència de begudes alcohòliques o drogues (amb independència de la taxa) o amb una taxa superior a 0,60 mg/l suposa un delicte contra la seguretat viària, i podria ser castigat amb una pena de multa i retirada de permís de conducció d’un a quatre anys.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image