De dilluns a divendres de les 9 a les 13.30 hores i de les 16.30 a les 20 hores, i els dissabtes de les 9 a les 13.30 hores la zona d’aparcament del carrer Bisbe Cima estarà limitada a 60 minuts. Així s’ha donat a conèixer l’opertura per part del Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Mobilitat, Antonia Triguero, la regidora de Serveis, Francisca Barceló i el regidor de Comerç, Jaume Tortella. Amb la nova mesura, els usuaris durant l’horari comercial, hauran de deixar dintre del cotxe indicant l’hora d’arribada. Superar el temps permès, no exhibir el tiquet amb l’hora o falsejar-ho, suposarà una multa de 100 euros. “Donat el dèficit d’aparcament al centre s’ha decidit posar en marxa aquesta mesura per afavorir la rotació i fora de l’horari comercial els veïns podran estacionar-hi fora limitació”, ha explicat Triguero. Durant aquesta setmana els agents de la Policia Local, aniran informant de la nova situació.

presparking-copia

La zona es torna a obrir després de les tasques de millora que s’han realitzat, després que la propietat hagués realitzat treballs a la paret contigua amb l’edifici veí. S’ha millorat el ferm posant material conglomerat i compactant-lo. També s’ha actuat a la zona d’entrada creant una part de ciment que millori l’accés a la zona. Per últim, s’ha col·locat una delimitació d’espai a la zona central per tal de guanyar fluïdesa a la circulació interior de l’aparcament.

“Aprofitant que l’objectiu és que hi hagi rotació, hem pensat que la zona, a la vegada pot servir per promocionar i dinamitzar el comerç inquer, per això, s’han col·locat unes lones publicitàries al llarg del perímetre”, ha explicat Tortella. Aquesta acció se suma a les darreres de promoció dels establiments de la ciutat entre els veïns i els visitants.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image