L’Ajuntament d’Inca ha fixat ja el calendari de festius locals del municipi per a l’any 2024. L’acord es va aprovar en el Ple ordinari, celebrat ahir 14 de setembre, després que la Comissió Informativa de Ciutadania i Drets Socials enviàs la proposta per escollir els dies festius a l’Ajuntament.

D’aquesta manera, com marca la tradició, el consistori inquer ha elegit com a dia festiu per al pròxim any 2024 el dia 30 de juliol, en què es commemoren Sant Abdon i Sant Senén, patrons de la ciutat.

La novetat per al 2024 és l’elecció de no feiner del 26 de desembre, la segona festa de Nadal i diada de Sant Esteve. Aquesta decisió s’ha pres després que la Mesa Social Tripartida, un òrgan compost pel Govern, patronals i sindicats, no l’hagi inclòs en l’aprovació del calendari festiu de les Illes Balears.

Per tant, el pròxim any no serà festiu el divendres després del Dijous Bo, així com venia sent en els darrers anys.

Finalment, cal recordar que els festius establerts per a aquest any 2023 són el dia 17 de novembre i el 26 de desembre, atès que el dia 30 de juliol, dia de Sant Abdon i Sant Senén, enguany va caure en diumenge.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image