L’Ajuntament d’Inca ha celebrat avui el Ple de constitució del nou consistori per als quatre anys vinents. Durant l’acte, els 21 nous regidors han jurat el seu càrrec, i s’ha investit batle Virgilio Moreno Sarrió.

D’aquesta manera, Virgilio Moreno, dels Socialistes d’Inca, ha pres novament la vara de la batlia de la ciutat per tercera legislatura consecutiva. Després de més de vint anys dedicat a la política municipal del seu municipi natal, Moreno ha assenyalat que “és un orgull representar aquesta ciutat i els meus veïns, però allò important no és el càrrec de batle, allò important és el que facis amb ell. I som absolutament conscient que amb aquest càrrec assumesc, de nou, una enorme responsabilitat. Esper, i així ho exprés amb total sinceritat als inquers i a les inqueres, respondre a les expectatives que avui es dipositen en mi, expectatives que són i han de ser altes, després de vuit anys. Continuaré donant el millor de mi els pròxims quatre anys”.

Tot seguit, el batle d’Inca ha donat la benvinguda a tots els regidors i regidores que formaran part de la nova corporació municipal, i especialment als nous regidors i grups polítics que avui passen a formar part del Ple Municipal. “Al llarg dels pròxims quatre anys, regidors i regidores, us demanaré que no oblideu ni un sol instant el compromís que tenim amb aquesta magnífica ciutat i amb els seus veïns. Tots, uns des del govern i altres des de l’oposició, tenim l’enorme responsabilitat de dirigir Inca. De tots depèn el futur d’Inca i que Inca progressi”, ha expressat Moreno.

Els regidors que avui han jurat el càrrec i formaran part del consistori de la capital del Raiguer són: Virgilio Moreno, María del Carmen Oses, Sebastià Oriol, María José Fernández, Antoni Peña, Maria Antònia Pons, Miguel Ángel Cortés, Maria Francisca Barceló, Andreu Caballero i Antònia Triguero, del grup municipal PSIP-PSOE; Pedro Mas, Rosa Maria Tarragó, Miquel Ferrer, Andreu Gili, Yolanda Pericàs i José Egea, en representació del Partit Popular d’Inca; Mauricio Martín, Francisca Blasco i Raquel Ruscalleda, de VOX Inca; i Alice Weber i Helena Cayetano de Més per Inca.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image