L’Ajuntament d’Inca disposa ja de la partida pressupostària necessària per a l’obertura del carrer de Can Rayó fins a General Luque. D’aquesta manera, durant els pròxims mesos es durà a terme l’expropiació dels solars de l’avinguda del General Luque, 85 i el carrer de la Torreta, 5.

Així mateix, es preveu que durant el 2021 s’iniciarà ja el projecte que permetrà connectar el carrer de Can Rayó amb General Luque. Aquesta obra era una reivindicació històrica de la ciutadania, i permetrà millorar el trànsit rodat i incrementar la connectivitat amb dues de les principals artèries de la ciutat, avinguda del General Luque i Gran Via de Colom.

“La configuració actual d’aquests carrers dificulta moltíssim el trànsit en aquella zona. Per això, consideram essencial desenvolupar aquest projecte de connexió del carrer de Can Rayó amb l’avinguda del General Luque tan aviat com sigui possible. D’aquesta manera, seguim fent passes per millorar la mobilitat i la circulació a la nostra ciutat”, explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Pel que fa al pressupost, cal recordar que el consistori inquer, durant la celebració de la sessió plenària de novembre, va aprovar una modificació de crèdit per tal de dur a terme la incorporació d’1.757.382,06 euros del romanent. Així doncs, d’aquesta primera incorporació del romanent, l’Ajuntament destinarà 420.000 euros al dit projecte d’obertura del carrer de Can Rayó fins a General Luque.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image