L’Ajuntament d’Inca inicia el segon torn de contractacions del projecte d’ocupació Inca Reactiva 2020-21. Amb aquestes noves incorporacions, el projecte de la convocatòria SOIB Reactiva assoleix la contractació temporal total de 133 persones desocupades.

Després de les ofertes publicades al primer torn, amb perfils per a gent jove, aquest segon torn posa el focus en les persones majors de 30 anys en atur de curta i llarga durada. «Aquests tipus de programes ens permeten donar una nova oportunitat a aquelles persones que es troben en risc de precarietat laboral o que estan a l’atur des de fa temps, les quals podran seguir vinculades a l’activitat laboral per estar més ben preparades de cara a l’esperada reactivació econòmica», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor de Treball i Ocupació, Biel Frontera, destaca que «estam molt satisfets amb la feina que estan realitzant totes les persones contractades en el primer torn i la gestió que s’ha duit a terme per poder fer realitat aquest projecte des de l’Àrea de Formació. Amb el segon torn, volem centrar els esforços a donar oportunitats a les persones que viuen situacions més complicades, aquelles aturades durant un llarg termini i de més edat.»

Entre els perfils que s’oferiran es troben els de personal de neteja, personal d’atenció al públic, personal de pintura, picapedrer i jardineria, auxiliars d’administració, consergeria, educació infantil, monitors de llar d’infants, entre d’altres. Aquests perfils s’han dissenyat a partir de l’estudi de les dades de desocupació a Inca i de les propostes que han fet arribar les diferents àrees de l’Ajuntament.

El programa «SOIB Reactiva 2020», en què s’emmarca el projecte de l’Ajuntament d’Inca, està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image