L’Ajuntament d’Inca desenvoluparà, durant els pròxims mesos, un pla estratègic d’inversions per millorar, augmentar i modernitzar les instal·lacions esportives del municipi. El cost total de les actuacions és de 199.600,32 €.

«Durant els darrers anys hem fet un important esforç per mantenir la nostra ciutat en les millors condicions possibles i aconseguir un bon estat de manteniment dels nostres espais públics. En aquest sentit, consideram també necessari anar realitzant actuacions per renovar les instal·lacions esportives i aconseguir així mantenir unes instal·lacions de qualitat», destaca el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, el projecte d’inversions inclou la creació d’un circuit de cal·listènia a tot el municipi d’Inca, amb un pressupost de més de 20.000 euros. En concret, s’instal·laran circuits de treball físic a l’exterior, a la plaça dels Pobladors, la plaça de la Mediterrània, el parc de les Illes Balears i la plaça de Mallorca, entre d’altres. «D’aquesta manera, donam resposta a una petició de molts esportistes de la ciutat, els quals feia molt de temps que reclamaven poder disposar d’un circuit de cal·listènia. Per tant, una de les nostres principals prioritats és escoltar els inquers i les inqueres per tal d’actualitzar els espais públics i adaptar-los a les noves necessitats que puguin anar sorgint», explica el regidor d’Esports Antoni Penya.

De forma paral·lela, també es duran a terme tasques de remodelació i manteniment de la pista de futbol sala/handbol i la pista de bàsquet del parc de les Illes Balears, ubicat al carrer del Puig de Massanella. El cost total del projecte de millora d’aquest espai públic de Crist Rei ascendeix a més de 60.000 euros.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca invertirà 117.709.09 euros en la remodelació i creació de nous espais de pràctica esportiva en el municipi, així com en la dotació d’equipament i material esportiu. En el marc d’aquesta darrera actuació es realitzaran diferents actuacions en el parc d’Europa i el Poliesportiu Mateu Cañellas, a més d’altres espais esportius d’Inca.

Finalment, cal destacar que amb aquest nou pla estratègic d’inversions en instal·lacions esportives l’Ajuntament d’Inca dona continuïtat al projecte desenvolupat durant els anys anteriors per modernitzar i renovar els espais públics, i millorar la sostenibilitat i l’eficiència de les edificacions. Pel que fa als anys 2019 i 2020, es varen executar actuacions per valor de més de 440.000 euros.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image