Aquesta iniciativa permet conciliar la vida laboral i familiar de les famílies durant el període estival

L’entitat Amadiba ha tornat a dur a terme l’escola d’estiu per a persones amb discapacitat psíquica al Col·legi Llevant aquest estiu. Els mesos de juliol i agost una trentena d’alumnes han participat en la iniciativa que té com a objectiu permetre conciliar la vida laboral i familiar.

És a dir, es dóna una sortida als pares que durant els mesos d’estiu fan feina i, per tant, no tenen qui es pugui ocupar dels seus fills en horari laboral.

L’Ajuntament col·labora activament amb Amadiba mitjançant una subvenció anual per a diferents activitats i també gestionant la cessió del Col·legi Llevant durant aquests mesos.

El batle, Rafel Torres, ha realitzat avui una visita a les instal·lacions i ha comprovat les activitats lúdiques que es desenvolupen allà.

Torres ha recalcat que l’Ajuntament ha fet un esforç enorme per tal que les polítiques d’austeritat actuals no afectin les polítiques socials i ha garantit la continuïtat del suport municipal a aquesta escola.

Torres ha assenyalat que és una obligació estar al costat de totes aquelles entitats que lluiten per donar una qualitat de vida a les persones amb alguna discapacitat.

Amadiba compta amb diferents escoles d’estiu a tota l’illa a on s’atenen 350 persones gràcies a 80 professionals i uns altres 35 voluntaris.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image