Amb l’objectiu que les AMIPA tenguin un paper més actiu, no tan sols en l’àmbit de la comunitat educativa, sinó en l’àmbit de la ciutat, des de l’Ajuntament es va convocar aquestes associacions a una primera reunió per parlar d’interaccions. “Creim que les AMIPA, més enllà de la tasca que realitzen als centres escolars, poden compartir entre si i amb el consistori problemes que van més enllà dels propis col·legis i que són comuns. Parlam de trànsit, assetjament, activitats al carrer… Tot plegat des d’un gran grup pot tenir tractaments o solucions millors”, ha comentat Alice Weber, regidora d’Educació. A la trobada tots els representants exposaren els diferents punts de vista i preocupacions de cada grup, i des del consistori es va reiterar el compromís amb tots ells.

reunioAPIMAS

La intenció de totes les parts és establir reunions periòdiques per tractar més en profunditat problemes particulars. Un dels temes que a pares i mares més preocupa és el de la mobilitat a les hores d’entrada i sortida dels centres. En aquest sentit, ja es posaren damunt la taula propostes com la potenciació de camins escolars o l’ús de la bicicleta. També es va parlar de la possibilitat de fer activitats conjuntes; per aquesta raó, es va plantejar crear xarxa per tenir una interacció constant amb l’objectiu de caminar tots plegats en bé de la comunitat educativa. “L’Ajuntament anirà recollint tots els suggeriments per coordinar-ho, ja que afecten diferents àrees municipals”, ha comentat Weber.

Per altra banda, des de l’Àrea d’Educació es va aprofitar la reunió per informar les associacions de com es troben les novetats quant al procés d’escolarització que s’anunciaren des de la Conselleria d’Educació. En aquest sentit els representants de les AMIPA oferiren la seva ajuda per contribuir a les millores.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image