El consistori inquer ha mantingut converses amb la Direcció General de l’Ibsalut per tal de presentar-li diverses actuacions que es consideren necessàries per a la Unitat Bàsica de So na Monda. El més urgent, segons l’equip de govern, és aturar les obres de redistribució d’espais que s’havien previst a l’edifici. Aquesta és una demanda que ja s’havia fet per part de la coordinadora del centre. «No és que es vulgui que no es faci cap actuació, tot al contrari, s’han de dur a terme unes feines de condicionament perquè tots els professionals puguin oferir els serveis en les millors de les condicions», ha explicat la regidora de Salut, Mari Carmen Oses. L’objectiu de l’Ajuntament és que els tècnics puguin fer les seves aportacions a la Conselleria i aconseguir una millora per als usuaris.

So na Monda Unitat Básica Salut
L’actual zona verda annexa al centre es troba en molt mal estat. Per aquesta raó, des de l’Ajuntament s’ha demanat, també, a la Conselleria que es posi en condicions, ja que actualment és un lloc brut. «El problema bàsic d’aquesta falca és que no hi havia acord sobre qui n’era el titular, però està clar que és del Govern, i han demostrat intenció per millorar-la», ha informat el batle, Virgilio Moreno. A més, s’ha destacat tant des del consistori com des de l’Ibsalut la gran tasca que realitzen els professionals del centre.

Per altra banda, s’ha sol·licitat el tancament de la zona d’aparcament. «En aquest cas concret es tracta d’un problema de seguretat que ens han transmès usuaris i veïns», ha declarat Oses. S’espera que es condicioni per evitar conductes incíviques que s’han denunciat.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image