Durant un acte al qual han acudit tots els membres del Consell de la Infància i els més de 400 alumnes de sisè de tots els centres educatius d’Inca, s’ha fet entrega del guardó “Ciutat Amiga de la Infància” als representants del Consell de la Infància per part del batle, Virgilio Moreno, la regidora d’Educació, Alice Weber, i la presidenta del Comitè de Balears d’UNICEF, Mercedes del Pozo. A l’esdeveniment s’ha donat un diploma i una escultura a totes les escoles i als seus consellers per tal que continuïn fent propostes perquè Inca sigui un municipi acollidor per als més joves. L’objectiu és complir amb les especificacions que indiquen des d’UNICEF i que la ciutat pugui tenir-lo durant molts anys.


Cal recordar que el passat mes de novembre una delegació d’Inca va participar a Oviedo a la cerimònia en la qual el Comitè Espanyol d’UNICEF va lliurar els seus reconeixements a les “Ciutats Amigues de la Infància 2018”. Per això, “des de l’Àrea d’Educació impulsam el disseny transversal de polítiques públiques eficaces que es basin en la Convenció sobre els drets del nin, la promoció de la participació infantil i adolescent, i l’impuls d’aliances entre tots els actors relacionats amb la infància en l’àmbit municipal”, ha expressat Alice Weber.

El programa «Ciutats Amigues de la Infància» és una iniciativa liderada per UNICEF a més de 30 països, que dóna suport als governs municipals en els seus esforços per fer realitat el seu compromís amb els drets d’infància. També és una xarxa que reuneix i connecta els governs locals amb altres parts interessades, com les organitzacions de la societat civil, l’acadèmia, els mitjans de comunicació i, el més important, els mateixos nins i nines que desitgen que les seves ciutats i comunitats siguin més acollidores.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image