L’Ajuntament d’Inca, de la mà d’inca.propdetu.com, ha posat en marxa una nova iniciativa per impulsar el marketplace de comerç local i promocionar les botigues de proximitat. Així doncs, durant les pròximes setmanes se sortejaran 10 vals regal per valor de 50 euros, que es podran gastar en els diferents establiments del municipi que són membres d’aquesta plataforma digital.

D’aquesta manera, es realitzarà un sorteig setmanal d’un val regal de 50 euros entre totes les persones que s’inscriguin en aquesta promoció a través de l’https://inca.propdetu.com/sorteig-prop-de-tu-inca/. El guanyador o guanyadora, que es donarà a conèixer a través de les xarxes socials d’inca.propdetu.com, podrà bescanviar el seu premi en el comerç que prefereixi. El primer sorteig es realitzarà el pròxim 13 de novembre.

En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament d’Inca treballa conjuntament amb les diferents associacions d’empresaris, comerciants i restauradors de la capital del Raiguer per continuar promocionant el comerç local i de proximitat. En el marc d’aquesta estreta col·laboració, es va posar en marxa el passat mes de maig inca.propdetu.com, amb l’objectiu de posar a l’abast dels petits emprenedors i empresaris inquers un aparador virtual per donar a conèixer els seus productes i generar vendes en línia.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image