És una petició dels comerciants ubicats a l’avinguda dels Reis Catòlics, que consideraven que la falta d’estacionament era negativa per als comerços.

09/03/2020. L’Ajuntament d’Inca implantarà l’aparcament rotatori de forma gratuïta a Reis Catòlics. Aquesta mesura es farà efectiva a partir del dilluns 10 d’agost i només afectarà la zona interior de l’avinguda. “D’aquesta manera es facilitarà la rotació de vehicles que transitin dins aquest espai”, assenyala el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat Sebastià Oriol.

Així doncs, amb aquesta millora es pretén augmentar la rotació de vehicles per facilitar l’aparcament a les persones que s’acosten fins a Reis Catòlics per realitzar algunes compres o gestions. De forma paral·lela, els veïns podran utilitzar de manera més còmoda la zona interior de l’avinguda.

D’altra banda, una de les causes principals per les quals la mesura s’ha implantat és la reivindicació dels comerciants de la zona, “que consideraven que la falta d’estacionament que hi havia a Reis Catòlics afectava de manera negativa el consum en els seus negocis”, ha explicat Sebastià Oriol.

Per tant, un dels objectius principals és potenciar la reactivació econòmica de Reis Catòlics i atendre així les peticions dels comerciants i dels veïns i veïnes de la zona.

És, doncs, una millora semblant a la que es va dur a terme el passat 9 de març, quan es va implantar l’aparcament rotatori gratuït dins l’interior de la plaça del Blanquer i al darrer tram del carrer de Biniamar.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image