A més a més, el consistori prioritzarà també els tràmits per a l’obtenció de les llicències d’obres.

L’Ajuntament d’Inca desenvolupa una completa estratègia per fer front a la greu crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. Així doncs, el consistori inquer ha decidit fomentar la despesa pública, i accelera la licitació de les inversions, tan bon punt es retorni a la normalitat. La finalitat d’aquest pla extraordinari d’inversions és contribuir a la reactivació econòmica de la ciutat.

“Des de les diferents àrees de l’Ajuntament estam treballant per definir i activar mesures de caràcter social i econòmic que fomentin la injecció de recursos en empreses, i la reactivació dels sectors més afectats per aquesta complexa situació”, explica el batle d’Inca Virgilio Moreno. En aquest sentit, Moreno ha afegit: “Mobilitzarem tots els recursos disponibles per fer front a les necessitats que sorgeixin arran de la crisi econòmica pel COVID-19.”

D’aquesta manera, un cop que finalitzi l’estat d’alarma i es recuperi la normalitat, el Departament de Contractació tirarà endavant licitacions per valor de gairebé 2 milions d’euros, tan aviat com sigui possible. L’Ajuntament d’Inca accelerarà els tràmits de licitació de contractes per tal d’acusar els processos d’adjudicació, especialment els que corresponguin a obres i subministraments de major quantia, com puguin ser, per exemple, les obres d’asfaltatge de camins i carrers o la millora de l’enllumenat públic.

De forma paral·lela, el Departament d’Urbanisme adaptarà la seva estructura i recursos disponibles per prioritzar la concessió de llicències d’obres amb la finalitat d’afavorir així també l’activitat econòmica de la ciutat. “Actualment tot l’equip de govern revisa les seves prioritats i pressupostos per treballar de manera urgent en l’aprovació de noves mesures que s’aniran materialitzant en els pròxims dies, davant la situació sense precedents provocada per la pandèmia del coronavirus”, destaca el batle Moreno.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image