Un total de setze nous treballadors s’incorporen al planter de l’Ajuntament d’Inca a través del programa SOIB Visibles, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. Virgilio Moreno, batle d’Inca, la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber, juntament amb altres membres de l’equip de govern i el director del SOIB Pere Torrens, han donat la benvinguda al nou personal. «Poder comptar amb aquests projectes ens serveix per aconseguir un doble objectiu: d’una banda, integrar majors de 35 anys en situació d’atur de llarga durada i, de l’altra, ajudar-los al procés d’orientació laboral per afavorir la seva posterior inserció en el mercat laboral ordinari», ha comentat Weber.


El nou projecte es tracta del segon període del projecte d’inserció laboral «Inca en marxa». Els nous treballadors ocuparan les places a diferents departaments col·laborant amb les tasques diàries i amb projectes específics. La relació de llocs de feina és la següent: set places de picapedrer, dues de jardineria, una de pintor, cinc de consergeria i una d’auxiliar administrativa. De forma transversal han treballat a diverses àrees de l’Ajuntament en tasques com: custòdia d’exposicions, tasques de millora i manteniment del parc del Serral, reparacions i pintura de senyals de trànsit, obres de voravia i de zones per a vianants enrajolades, manteniment d’horts urbans, oferiment d’informació al punt d’atenció turística i sobre igualtat de gènere.

Cal esmentar que la passada setmana es varen acomiadar 28 persones contractades pel Centre de Formació de l’Ajuntament d’Inca sota el programa SOIB Visibles, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Des de l’Ajuntament d’Inca s’han desenvolupat, durant els últims quatre anys, denou projectes de formació amb 257 persones beneficiades i vuit projectes d’ocupació, amb 221. Fins a final del mandat, el Centre de Formació haurà contractat 478 persones, gràcies a diverses convocatòries i finançament extern. En la convocatòria de 2018, 44 persones majors de 35 anys i desocupades hauran estat contractades a través del programa de SOIB Visibles.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image