L’Ajuntament d’Inca ha incorporat tres nous agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) per reforçar l’equip de l’Àrea d’Ocupació que dissenya i executa les polítiques actives d’ocupació al municipi d’Inca. Aquestes contractacions s’han fet en el marc d’un projecte de tres anys del programa “SOIB Desenvolupament Local”, que té finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), així com de la Conferència Sectorial.

Així doncs, una de les finalitats principals del projecte és l’elaboració d’un Pla Estratègic d’Ocupació Local a Inca. En aquest sentit, el regidor de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Inca, Biel Frontera, ha anunciat que “s’impulsarà un espai de trobada amb els diferents agents econòmics i socials de la ciutat per tal d’elaborar de forma participativa aquest pla, i que a la vegada esdevingui un fòrum estable per a la col·laboració, la coordinació i la presa de decisions en matèria d’ocupació al municipi”.

Els tres agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) faran feina a les dependències del Centre de Formació, a on unes 100 persones participen actualment als programes de Formació i Ocupació que executa l’Ajuntament d’Inca. Entre les seves tasques, també s’inclouen la preparació de nous programes i l’estudi de la implantació de noves acreditacions formatives, que permetin donar una major capacitació a treballadors i treballadores d’Inca com a estratègia de millora de l’economia, de recuperació de l’ocupació i el manteniment de la cohesió social.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image