L’Ajuntament d’Inca torna a donar suport, un any més, a l’entitat Amadiba en la seva iniciativa d’organitzar una escola d’estiu destinada a persones amb discapacitat psíquica i que es du a terme al Col·legi Llevant. El batle, Rafel Torres, i la regidora de Serveis Socials, Margalida Horrach, han visitat l’escola d’estiu per comprovar el seu bon funcionament.

Els mesos de juliol i agost una trentena d’alumnes han participat en aquesta iniciativa, que té com a objectiu permetre conciliar la vida laboral i familiar. Això vol dir que se cerca donar una sortida als pares que durant els mesos d’estiu fan feina i, per tant, no tenen qui es pugui ocupar dels seus fills en horari laboral. També permet que, en casos de vacances, els mateixos pares puguin donar un poc més d’atenció als altres fills en el període estival.

L’Ajuntament manté el seu compromís de col·laborar activament amb Amadiba mitjançant el condicionament durant els mesos d’estiu del Col·legi Llevant, així com amb una subvenció de 3.000 euros per a aquesta escola.

El batle Torres ha insistit que l’Ajuntament ha fet i continuarà fent un esforç per estar al costat de les entitats com Amadiba, que fan una labor impagable i que arriben a on l’Administració normalment no pot. El batle ha indicat que aquests anys i malgrat les dificultats no s’ha volgut tocar aquest suport que ara es continua mantenint.

Amadiba compta amb diferents escoles d’estiu a tota l’illa on s’atenen 350 persones gràcies a 60 professionals i uns altres 25 voluntaris.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image