L’organització Mater Misericordiae ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca per acostar els serveis de formació i inserció laboral a les persones amb discapacitat intel·lectual que resideixen a la zona.

Amb la signatura d’aquest acord el consistori mostra el seu compromís per oferir solucions a una problemàtica històrica de les zones rurals de Mallorca: l’escassetat de recursos destinats a la formació i l’orientació laboral de les persones amb altres capacitats.

A partir d’ara Mater es coordinarà amb els Serveis Socials d’Inca per atendre les persones que ho necessitin sense que hagin de desplaçar-se, ja que l’organització compta amb un punt d’atenció a l’avinguda de Lluc. L’acord signat, així mateix, també obre la porta a plantejar accions que fomentin la millora de l’ocupabilitat del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

A l’acte, responsables de Mater han explicat els recursos disponibles i per part de l’Ajuntament han coincidit en ressaltar la necessitat d’acostar els serveis a un col·lectiu -el de les persones amb discapacitat intel·lectual- que té serioses dificultats per formar-se i trobar feina.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image