En el marc del programa SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2022, l’Ajuntament d’Inca ha publicat vuit ofertes de feina per a persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30.

Per poder inscriure-s’hi, els candidats/ates han de tenir una titulació universitària o de formació professional de grau superior. A més, és necessari estar inscrit/a en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Entre els perfils oferts es troben: Grau en Administració Direcció d’Empreses, Grau en Periodisme, Comunicació Audiovisual o Relacions Públiques i Publicitat, Grau en Filologia Catalana, Grau en Dret, Grau en Història de l’Art, Grau en Relacions Laborals. A més dels perfils universitaris, s’ofereix una plaça per a persones amb titulació de formació professional com a tècnic/a superior en Administració i Finances o Assistència a la Direcció.

Segons la regidora de Formació i Ocupació de l’Ajuntament d’Inca Alice Weber, “amb aquest projecte potenciam la inserció laboral de persones joves que, tot i estar qualificades, tenen dificultats per aconseguir una feina relacionada amb la seva formació”.

Aquest programa suposa una inversió de 287.179,30 €, està promogut pel SOIB i finançat amb el Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, i la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image