L’Ajuntament d’Inca realitzarà durant els pròxims mesos treballs de millora i embelliment en les principals vies del centre de la ciutat. “Estam realitzant important tasques de manteniment a tot el municipi i durant les pròximes setmanes focalitzarem les actuacions en la zona del centre d’Inca. El nostre objectiu és anar, a poc a poc, millorant els espais públics i millorant la imatge dels principals carres de la ciutat”, explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Les actuacions més destacades es realitzaran al carrer de Jaume Armengol. D’aquesta manera, en aquesta zona s’incrementarà l’arbrat existent i s’instal·laran noves jardineres. A més a més, es retiraran tots els fitons existents de pedra natural i la caixa metàl·lica. També es repararà la pavimentació de la zona perimetral de les garangoles que estigui deteriorada.

De forma paral·lela, es realitzaran altres tasques de manteniment també a la zona del centre de la ciutat. Així doncs, es desenvoluparan treballs de jardineria i es plantaran nous arbres als principals carrers i espais públics del centre. D’altra banda, s’incrementarà també la il·luminació de determinats punts i es renovaran moltes lluminàries. No obstant això, una de les millores més importants serà la instal·lació i renovació de mobiliari urbà (bancs i papereres), que s’anirà col·locant durant les pròximes setmanes.

Per últim, cal destacar també que l’Ajuntament d’Inca ha instal·lat també nova senyalètica en el centre històric, amb l’objectiu de donar a conèixer els principals punts d’interès turístic o patrimonial de la ciutat. “Totes aquestes actuacions posen de manifest el nostre compromís amb els comerciants i veïnats del centre. Des de l’Ajuntament, fem un esforç per mantenir la zona en unes òptimes condicions i que sigui un espai agradable i atractiu per a visitants i compradors.”, destaca el batle Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image