El servei de neteja ha realitzat una actuació a fons a la plaça de la Llibertat per tal d’eliminar la brutícia crònica de la zona. Aquesta és la primera intervenció del Pla de Xoc de Neteja Viària que s’ha posat en marxa i que es realitzarà de manera continuada a tota la ciutat. «Sabem que Inca està bruta, per això s’ha apostat per una acció contundent tal com ens havíem compromès des de l’equip de govern», ha esmentat la regidora de Serveis, Francisca Barceló, qui ha estat acompanyada pel batle, Virgilio Moreno, durant la inspecció de les primeres tasques.

neteja01
Una brigada i 4 vehicles estaran destinats al pla d’actuació. A cada zona s’emprarà aigua a pressió a alta temperatura i, també, detergent químic per tal d’arrabassar brutícia, xiclets i altres elements que estan incrustats. «S’ha fet un important esforç per part de l’empresa per fer un servei intens i fora cap cost addicional per a l’Ajuntament», ha subratllat Virgilio Moreno. Així mateix, la concessionària del servei anirà delimitant àrees que els permetin intensificar els treballs i no desatendre la resta d’obligacions.

 

neteja02
Des de l’Ajuntament, a més, s’ha fet un crida als veïns i veïnes de la ciutat per demanar civisme i perquè s’utilitzi el telèfon gratuït de l’Àrea de Serveis 900210937 per comunicar cap incidència. «És important la col·laboració ciutadana per tenir un municipi net», ha dit Barceló.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image