Des del consistori inquer s’han proposat donar més visibilitat a la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere i als objectius de conscienciació d’aquest esdeveniment. Per això, s’ha organitzat un programa d’actes per tal de posar-ho damunt la taula i que hi hagi implicació per part de les institucions per eradicar aquesta xacra. “Hem plantejat totes aquestes activitats per posar el focus sobre aquesta problemàtica i fomentar espais d’intercanvi d’idees i recursos”, ha comentat la regidora d’Igualtat, María del Carmen Osés.

DVG

El programa d’activitats comença amb un cinefòrum de la pel·lícula Te doy mis ojos d’Icíar Bollaín. El 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, es durà terme al matí la I Taula Rodona sobre Recursos i Intervencions per a Víctimes de Violència de Gènere, que comptarà amb les intervencions d’experts en la matèria. A l’horabaixa del mateix dia, davant l’Ajuntament es durà a terme la lectura d’un manifest i un poema, l’encesa d’espelmes i un concert de Donallop. Els actes es tancaran el dijous 26 de novembre amb la I Trobada de Dones de la Part Forana a càrrec de la Direcció Insular d’Igualtat.

“Amb aquests actes, des de l’Ajuntament, estam decidits donar total visibilitat a les accions per combatre aquesta xacra”, ha declarat el batle, Virgilio Moreno. Des del consistori, durant aquestes jornades, es farà especial incidència en els recursos de les administracions per tractat la violència de gènere.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image