21/07/2020. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el representant de Projecte Home Balears, Jesús Mullor, han firmat la renovació del conveni de col·laboració per impulsar la integració de les persones drogodependents i fomentar la prevenció entre els més joves. Durant l’acte de signatura també han estat presents la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons, i el director de Comunicació i Projectes de Projecte Home Balears, Toni Parets.

“El nostre compromís amb Projecte Home Balears és ferm. Des de l’Ajuntament seguirem col·laborant per ajudar aquesta associació i donant suport a la tasca tan important que fan a la nostra ciutat, especialment entre els més joves”, assenyala Moreno.

Així doncs, gràcies a aquest acord el consistori es compromet a donar una subvenció a l’entitat social de 24.600 euros amb la finalitat de finançar part de les despeses de prevenció, assistència i rehabilitació d’aquells ciutadans i ciutadanes d’Inca que es troben dins alguna fase del projecte d’integració de persones drogodependents. D’altra banda, també se subvencionaran els programes preventius de drogodependències que es duen a terme als centres educatius de la ciutat.

Cal destacar que l’Ajuntament d’Inca col·labora ja des de fa molts d’anys amb Projecte Home Balears i dóna suport a les activitats que du endavant aquesta entitat al municipi per prevenir la drogodependència i atendre les persones que tenen un problema amb el consum de drogues. A més a més, des de 2018 l’entitat disposa d’un espai al Casal d’Entitats, a on a més d’oferir serveis d’informació, diagnòstic i assistència l’associació duu a terme activitats de suport terapèutic amb l’objectiu d’apropar l’activitat d’aquest tipus a les persones que ho han de menester, així com al seu entorn sociofamiliar.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image