L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un projecte per reordenar i millorar la circulació de vehicles i vianants a l’avinguda de Jaume II i la ronda de Migjorn. D’acord amb el conveni de carreteres firmat amb el Consell de Mallorca, l’objectiu d’aquesta actuació és pacificar el trànsit i continuar amb la reforma viària del carrer de Jaume I i Jaume II fins a l’entrada del camp del Sallista a la ronda de Migjorn.

Així doncs, es realitzaran noves illetes amb passos per a vianants i noves rotondes, que permetran enllaçar la ronda de Migjorn amb els carris auxiliars laterals. D’aquesta manera es redueix la velocitat dels vehicles i es permet la circulació de vianants de manera segura, alhora que es milloren les connexions amb el polígon.

“Amb aquest projecte donam resposta a una petició dels usuaris del camp del Sallista, els quals podran creuar des del polígon fins a les instal·lacions esportives de manera segura. Els vianants han de poder circular tranquil·lament per la nostra ciutat”, explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Finalment es procedirà a pintar de nou la senyalització horitzontal viària, adaptada per regular el trànsit de vehicles i vianants. A més a més, es millorarà la il·luminació d’aquest tram de la ronda de Migjorn. Concretament, s’instal·laran sis noves columnes i onze noves lluminàries.

D’altra banda, un cop finalitzades les obres a la ronda de Migjorn, es realitzaran tasques de reordenació de la circulació de vehicles i vianants a la zona del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, amb la finalitat de millorar els accessos a aquest espai municipal i alleugerir el trànsit. Així mateix, s’incrementarà la il·luminació en aquesta zona i s’instal·laran quatre columnes i quatre lluminàries.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image