El batle d’Inca Virgilio Moreno i el gerent de Fàbrica Ramis Joan Ramis, acompanyats per Miguel Ángel Cortés, regidor d’Economia Local i Promoció de la Ciutat, han signat un conveni de col·laboració per a la promoció de la ciutat com a espai d’acollida de fires, congressos i trobades professionals. L’objectiu de l’acord és que Inca sigui un punt d’atracció per a aquest tipus d’esdeveniments, ja que compta amb unes excel·lents infraestructures, i per la seva ubicació al centre de l’illa de Mallorca.

“Des de fa anys estam treballant per dur a Inca tota mena d’iniciatives que generin un impacte positiu a la nostra economia, i ara disposam de tot un seguit d’espais públics i privats que poden satisfer qualsevol demanda”, ha explicat Moreno. Per la seva banda, Ramis ha puntualitzat que “tenim esdeveniments molt consolidats com Creativissim o Mallorca Design Day, altres que estan lluitant per consolidar-se com són Mallorca Dream Days o d’altres com Habturalia (febrer 2023) , el primer fòrum de lloguer turístic de la Mediterrània, que ha escollit Inca per començar un trajecte amb moltes oportunitats”.

Amb tot, des de l’Ajuntament d’Inca es continua amb la política de convenis amb institucions, associacions i empreses que puguin donar una empenta a la ciutat en temes econòmics i socials. De fet, a la darrera setmana s’han signat convenis de promoció de l’esport base amb el Club sa Creu Ciutat d’Inca, el CE Taekwondo Easy, el Club Arthemys Inca i el Club Sant Josep Obrer Judo.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image