L’equip de govern ha decidit suprimir l’àrea destinada a caravanes situada a la plaça de la Mediterrània, enfront de l’Institut Berenguer d’Anoia. Aquesta zona es va crear l’any 2011 amb l’objectiu d’atreure un altre tipus de turisme a la ciutat i que els caravanistes hi fessin despesa. Actualment, tan sols és un punt d’aturada temporal, on es deixen els residus i es carrega, de franc, aigua i electricitat. A més, una altra de les causes de la resolució han estat les diferents denúncies dels veïns sobre l’ús indegut de la infraestructura i les males olors constants. La finalitat inicial no s’ha acomplert, i provoca molèsties als residents; per això s’ha decidit la creació d’aparcaments per a tot tipus d’automòbils.

Pcaravenes

Per altra banda, la posada en marxa com a aparcament per a vehicles donarà solució als horaris de màxima afluència a la zona, que és a l’entrada i sortida dels dos centres educatius veïns.

Fins ara aquesta àrea ha tingut capacitat per 22 vehicles, i comptava amb un punt de subministrament d’aigua potable i un altre on rebutjar les aigües brutes. Disposa de presa d’electricitat i el temps màxim d’estacionament hi està limitat a 48 hores. L’any 2011, aquesta zona es va presentar com la primera de l’illa d’aquestes característiques, ja que l’altra que està en funcionament és a Lloret i és de pagament.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image