El president de Pimeco, Bernat Coll, s’ha reunit amb el batle, Virgilio Moreno, i el regidor de Comerç, Jaume Tortella, per tal de posar damunt la taula mesures de millora i promoció per al petit comerç de la ciutat. La intenció per part del govern municipal és col·laborar amb el teixit empresarial d’Inca ja que és un dels principals motors econòmics del municipi.

“Per part de l’Ajuntament creiem que de reunions amb patronals com Pimeco poden sortir iniciatives molt beneficioses”, ha declarat Tortella.

Per altra banda, Virgilio Moreno ha indicat a Pimeco la intenció de demanar a l’Estat la retirada del recurs d’inconstitucionalitat contra la Llei de Comerç de les Illes Balears. La institució local vol mostrar el seu suport a les mesures consensuades a la Comissió Interinsular Assessora de Comerç, a on estaven representats patronals, sindicats i consumidors. De seguir endavant amb aquest procés per part de l’Estat, s’obre la possibilitat de construir grans superfícies comercials de més de 750 metres quadrats sense tenir en compte les limitacions territorials de l’illa ni una autorització del Govern.

“No entenem l’acció del Govern Central i creiem que ara, més que mai, hem d’estar al costat del nostre comerç, que és tan important per a Inca”, ha declarat Moreno.

Així, al Ple del pròxim dia 23 de juliol s’instarà el Govern de l’Estat a suspendre el recurs i negociar els punts conflictius de la Llei del Comerç per tal d’adaptar-los a les normatives de rang superior.

https://mail.ajinca.net:4442/service/home/~/?auth=co&loc=es&id=77576&part=2

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image