El batle Virgilio Moreno, juntament amb la regidora de Formació Alice Weber, ha anat al Quarter General Luque per conèixer de primera l’acció formativa del SOIB per a Activitats de venda. Un curs adreçat, preferentment, a persones desocupades. Són un total de 15 alumnes que es formaran en diferents mòduls emmarcats en un certificat de professionalitat de la família del comerç i del màrqueting. «Creim en la importància de cursos com aquest perquè al mercat laboral hi ha una demanda i, a més, Inca és reconeguda com una potència al sector», ha explicat Weber. Paral·lelament, des de l’equip de govern s’ha expressat la intenció d’ampliar aquesta àrea per convertir el municipi en un referent.

IMG_0383

Durant la visita els alumnes han explicat als responsables municipals els projectes que tenen per al futur. Molts d’ells arran d’aquesta formació estan valorant convertir-se en emprenedors. «És gratificant veure com persones, algunes molt joves, comparteixen experiències i objectius, i a més adquireixen coneixements molt pràctics de cara al món laboral», ha dit Moreno. Fins al 23 de novembre els alumnes hauran cursat 590 hores, i quan superin tots els mòduls realitzaran 80 hores de pràctiques a diferentes empreses i comerços d’Inca.

Cal recordar que l’objectiu del SOIB és formar aquest alumnat per tal que pugui treballar en ocupacions com dependent/a de comerç, promotor/a comercial, venedor/a, operador/a, tècnic d’informació i atenció al client, etc.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image