El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre es donarà el sus a les 3 Fires d’Inca. Tot un seguit d’activitats que durant tres setmanes convertiran la ciutat en un punt de referència a la tardor de Mallorca. El Batle, Virgilio Moreno, el regidor de Fires, Antoni Peña, representants del Consistori, associacions, clubs i entitats locals han participat de la presentació d’aquest esdeveniment, que s’ha celebrat a la Finca Son Bordils.

Enguany, per part de l’organització s’ha posat especial èmfasi a crear un ampli i variat programa d’activitats perquè tota la família pugui gaudir plegada i mantenir tots aquells esdeveniments que són l’essència de les Fires. D’altra banda, s’han introduït també algunes novetats per atreure nous públics, com ara Creativissim, el primer saló de manualitats de Mallorca i DIY que se celebra a Mallorca, o la fireta infantil. “Hem tingut molt en compte als més petits de la casa amb activitats familiars durant totes les Fires perquè tothom pugui gaudir dels esdeveniments i tots els ciutadans i ciutadanes se sentin seves aquestes Fires i estiguin orgullosos de mostrar-les a les persones que vénen d’altres municipis”, ha assenyalat el regidor Antoni Penya.

Com ja és tradició, les activitats comencen en dissabte. Així, el pròxim 19 d’octubre s’iniciarà la primera fira, denominada Fira de la Terra. Les plantes i les flors tornaran a ser les protagonistes aquest primer cap de setmana de Fira, juntament amb la FirONA, la Nit del Vi, el reciclatge, la moda i l’artesania, entre d’altres. La Segona Fira, Fira de l’Oci i el Motor, se celebrarà el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre. En aquesta ocasió, els esdeveniments principals estan relacionats amb el motor i l’esport. També hi haurà activitats infantils, mostra d’artesania, la Fira del Disc, la Fira de la Ciència, el Leatherfest Rock & Roll Festival 2019, i moltes activitats més. El primer cap de setmana del mes de novembre, els dies 2 i 3, serà el torn de la Tercera Fira, que rep el nom de Fira de l’Art. El punt fort d’aquests dies torna a ser el Mercat Medieval, tot i que es realitzaran moltes activitats més. Entre d’altres, la Tercera Fira inclou també el Rata Market, la Fireta Vegana i Creativissim.

Així doncs, Inca comença ja la seva temporada alta amb tres Fires plenes d’activitats, que reuniran a la capital del Raiguer, diumenge rere diumenge, a milers de persones de tota Mallorca. “Per tots els inquers i inqueres és molt importat que arribi aquesta temporada alta. Són tres setmanes a on mostram lo millor de nosaltres mateixos i és que Inca té molt per oferir. Per això, durant les tres Fires obrim les portes de la ciutat de pit en ample per rebre a tothom i celebrar conjuntament unes bones Fires.”, ha declarat el batle Virgilio Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image