El nou curs a l’Institut Municipal de l’Activitat Física (IMAF) d’Inca començarà amb algunes novetats. “Un dels temes que més preocupa els usuaris són cues a les inscripcions, per això el juny es va obrir un període de renovació i ara, només per a les activitats aquàtiques, provarem un sistema de sorteig”, ha explicat Gori Ferrà, tinent de batle d’Esports. D’aquesta manera, des de l’organisme es creu que els ciutadans tendran més accés a les places que encara manquen per cobrir.

gori_piscines

Una altra de les novetats són les activitats específiques de gent gran. S’ha creat un programa específic en què els usuaris aniran combinant durant la setmana diferents activitats físiques a les piscines, a les sales d’activitats dirigides i als exteriors de les instal·lacions. A més, s’ha creat un grup de running que anirà realitzant entrenaments per aconseguir la participació en la cursa de Sant Silvestre. Després de la data continuaran les sessions d’exterior i d’interior.

Durant l’aturada del servei de les piscines de Crist Rei, des de l’Àrea d’Esports s’ha aprofitat per realitzar diverses feines que, amb gent, podrien produir molèsties als usuaris. Un dels problemes urgents era la canal de recollida de pluvials que està localitzada a la coberta retràctil sobre les piscines, que filtrava aigua cap a l’interior de les instal·lacions. Paral·lelament s’ha treballat a la zona de dutxes dels vestidors. De nou s’ha intervingut sobre la impermeabilització de les instal·lacions. També s’ha previst dur a terme reformes als tres vestidors que hi ha, però es realitzarà per torns, per no perjudicar els usuaris.

“Pel que fa a les instal·lacions, estam redactant un projecte per a la millora de l’eficiència energètica de les piscines de Crist Rei, amb l’objectiu de poder aprofitar millor els recursos”, ha exposat Ferrà. Es treballarà en diferents fronts: plaques solars per a l’aigua sanitària, aprofitament de l’aire per encalentir i col·locació d’una nova deshumidificadora. Les reformes també afectaran el Poliesportiu Mateu Cañellas, on s’està projectant la creació de quatre nous vestidors aprofitant uns magatzems existents. “Tot plegat donarà servei als usuaris de les pistes d’atletisme i del camp de futbol”, ha explicat Ferrà.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image