L’Ajuntament d’Inca havia previst obrir el servei de les piscines cobertes de Crist Rei el dia 1 d’octubre, després de quasi tres mesos tancades per problemes d’impermeabilització. Però no es podrà fer, ja que s’han detectat uns nous problemes que afecten el seu bon funcionament. “No creiem oportú obrir si el servei no és de qualitat, i no serà així si no es fan les reparacions necessàries en aquest moment”, ha comentat el tinent batle d’Esports, Gori Ferrà. Des de l’IMAF s’informarà els usuaris de les incidències i del període d’obres noves.

IMG_1774

La nova problemàtica té diversos focus i, atesa la situació, els tècnics han estimat uns quinze dies per tal de tenir-ho tot en funcionament de manera correcta. S’han trobat goteres que afecten el recinte de la piscina, la zona d’oficines i la sala de màquines. A totes les parts s’intervendrà per evitar mals estructurals. A més, el sistema de pluvials extern presenta símptomes de corrosió, fet que afavoreix que l’aigua es filtri.

Per altra banda, els filtres de l’aigua s’han de canviar, perquè expulsen arena als conductes. Aquesta substància erosiona els tubs i fa malbé la piscina. Algunes de les canonades ja tenen forats per on es perd líquid. També es realitzarà una actuació a la caldera per millorar-ne l’ús.

En aquests moments, i fora quantificar el cost de les noves reparacions, l’Ajuntament ha realitzat una despesa propera als 48.000 euros. “La idea després d’arreglar aquesta infraestructura és fer un pla de manteniment i noves inversions, per tal tenir coneixement del cost que suposa i dur a terme unes previsions realistes”, ha comentat Ferrà.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image