L’alumnat de les assignatures vocals i corals del Conservatori Municipal Antoni Torrandell d’Inca participarà en els assajos i actuacions de l’Orfeó l’Harpa d’Inca. Això serà possible gràcies a la signatura d’un acord de col·laboració entre les dues entitats musicals inqueres per impulsar sinergies que beneficiïn a la ciutadania de la capital del Raiguer.

«Amb aquest nou conveni, donam una passa més per crear i impulsar vincles entre les diferents associacions musicals del municipi. Estan convençuts que l’experiència i els coneixements de l’Orfeó poden resultar molt enriquidors pels alumnes», destaca el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor del Conservatori, Andreu Caballero, destaca que «d’aquesta manera l’alumnat de les assignatures de coral podrà formar part d’una agrupació professional amb una llarga trajectòria formada per grans professionals. Així mateix, l’Orfeó podrà enriquir-se de talent jove».

En el marc del conveni els alumnes que participin en els assajos i activitats pròpies de l’Harpa seran considerats membres i cantaires de l’Orfeó. De forma paral·lela, l’associació musical podrà fer servir els espais, les aules i els instruments del Conservatori d’Inca. A més, el grup coral disposarà d’una sala dins el Casal Torrandell.

Finalment, cal destacar que amb la signatura d’aquest acord ambdues institucions s’han compromès també a explorar altres vies de col·laboració, especialment en el que fa referència a la participació de la coral infantil.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image