El puig de Santa Magdalena ha estat l’escenari per a la signatura del conveni entre l’Ajuntament d’Inca i Cycling Friendly. El batle d’Inca Virgilio Moreno i el regidor de Turisme i Comerç Jaume Tortella, d’una banda, i Maties Ximelis, co-fundador de Cycling Friendly, de l’altra, han presentat el nou acord per potenciar la visita de cicloturistes a la capital del Raiguer. Així, ara mateix, són més d’un centener de rutes que tenen com a sortida o aturada Inca i, que amb el conveni, seran promocionades per Cycling Friendly. «Hem escollit l’ermita d’Inca perquè és un dels punts més visitats del municipi pels ciclistes, però en el darrer any s’ha arribat a acords amb diferents establiments dins el nucli urbà per ser punt de referència per a aquests visitants», ha explicat Moreno. De la mateixa manera Inca continua amb el distintiu com a població «cycling friendly», fet que suposa més promoció entre els operadors turístics especialitzats en ciclisme.

Al nou conveni, es preveuen novetats dins la línia que es manté des de l’Àrea de Turisme de promocionar la ciutat entre diferents vetes del mercat de visitants de Mallorca. Així, es preveu la instal·lació de diversos mapes adaptats als cicloturistes a diversos llocs del municipi. Als referits elements es proporcionarà informació adaptada a aquests tipus de visitants amb punts d’interès com patrimoni, ubicacions d’avituallament o comerços amb recanvis per a bicicletes. A més a més, als mapes de butxaca que s’editen des de Cycling Friendly, apareixerà la ciutat d’Inca com a municipi amic dels ciclistes. També, els experts tècnics de Cycling Friendly participaran del projecte municipal de la senyalística turística del municipi. «Tenim clar que el més important és dur visitants a Inca, i per això hem de realitzar inversions per atreure gent», ha esmentat Tortella.

Finalment, cal subratllar que, amb el creixement de difusió internacional de Cycling Friendly, la promoció d’Inca arribarà, directament, als mercats emissors. Aquesta feina es completa amb la participació del municipi a diferents fires turístiques internacionals a través de l’estand del Consell de Mallorca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image