L’Ajuntament d’Inca ha entregat les experiències gastronòmiques als guanyadors i guanyadores de la campanya impulsada per promoure el comerç local amb motiu de Sant Valentí.

Així doncs, en el marc de la iniciativa «Estimar el comerç d’Inca té premi», tots aquells inquers i inqueres que han comprat als petits establiments i locals de la capital del Raiguer han entrat en el sorteig de 43 experiències gastronòmiques, registrant les seves compres realitzades als negocis locals del municipi de valor igual o superior a 20 €. En total, més de 1.000 persones han participat enguany de la campanya.

Enguany, segona edició d’aquesta campanya, el nombre d’establiments de restauració que participen s’ha incrementat un 60%. D’aquesta manera, s’ha augmentat també considerablement el nombre d’experiències que s’han sortejat, passant de les 25 de l’any anterior a les 43 actualment.

En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament d’Inca realitza sempre aquestes campanyes de promoció del comerç local en col·laboració amb alguna de les associacions de comerciants i restauradors del municipi. En aquesta ocasió, el consistori ha comptat amb la coorganització d’Activa’t Inca Associació Empresarial.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image