Inca ha celebrat avui el Dijous Llarder amb la tradicional Rueta. Així doncs, els més petits han omplert avui horabaixa els principals carrers del centre d’Inca de color i diversió amb les seves disfresses.

La Rueta d’Inca ha comptat amb la participació de 2.305 nins, nines, pares i docents de 13 centres educatius diferents. La desfilada ha començat a la plaça de la Llibertat a les 16.00 hores, i ha finalitzat a la plaça Mallorca amb una gran festa i entrega de diplomes.

Les celebracions de Carnaval continuen dissabte a la capital del Raiguer amb la Rua. Enguany s’han apuntat un total de 15 comparses i 12 carrosses. Com els darrers anys, la festa començarà a les 18 h a l’avinguda Gran Via de Colom i realitzarà un recorregut pels carrers del centre fins a la plaça Mallorca.

Finalment, dimarts 13 de febrer es durà a terme l’enterrament de la sardina amb la tradicional desfilada amb la banda del GEAI des de la plaça Llibertat fins a la plaça del Bestiar, la ballada de Cofre Antic i la torrada de sardines solidària a benefici de l’associació Únic, que comptarà amb la participació de l’associació de veïns de So na Monda.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image