La sala de plens ha acollit la segona Junta Local de Seguretat d’enguany a Inca. Ha sigut una reunió en la qual han participat el Batle, Virgilio Moreno, el delegat de Govern, Evelio Antic, el cap de la comandància de la Guàrdia Civil a Balears, el coronel Jaime Barceló, Vicenç Martorell, representant de la Conselleria d’Administracions Públiques, la regidora de Seguretat, Antonia Triguero, el cap de la Policia Local, Pep Cañete i altres regidors i membres dels cossos de seguretat. Durant l’acte, s’ha subratllat que hi haurà un dispositiu de més de 300 persones, entre cossos de seguretat, personal sanitari, Protecció Civil i seguretat privada durant el dimecres i el Dijous Bo. “És molt important la coordinació que s’ha tengut prèvia al dia d’avui, ja que s’han produït 7 reunions formals entre Guàrdia Civil i Policia Local per tal d’anar treballant molts temes per la nostra ciutat”, ha dit Moreno.

img_0461

Per enguany, hi haurà una especial cura, per part de la Delegació de Govern en el tema de l’alcohol, sobretot pel que fa a la seva relació amb el trànsit i amb el consum entre menors. “Volem evitar els fets que poden generar un problema social i per això treballarem en diferents àmbits”, ha comentat Antic. Donat el dispositiu s’espera una situació de normalitat davant un esdeveniment en el qual poden passar, segons càlculs oficials, unes 200.000 persones. Hi haurà una feina de prevenció i control per part de la Guàrdia Civil durant el dimecres i el dijous.

Pel que fa al tema del trànsit. La Policia Local tendrà un dispositiu de 55 efectius per donar cobertura a tots els serveis. Es destinarà la zona de Jaume I i part de la ronda de Migjorn a estacionaments. Es preveu una capacitat de quasi 900 places. La novetat respecte d’aquesta zona és que s’habilitarà més prest que altres anys perquè la pressió comença abans.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image