El conseller de Treball, Comerç i Indústria Iago Negueruela i el batle d’Inca Virgilio Moreno han mantingut avui migdia una reunió amb representants de l’Associació de Fabricants de Calçat (AFACA) per tractar sobre les inquietuds del sector a Mallorca. A la reunió han assistit 10 empresaris de firmes mallorquines, així com el director general de Política Industrial Bartomeu Morro.

ReunioAFACA

En acabar la trobada, el conseller Negueruela ha manifestat que l’ambient de la reunió ha estat positiu i s’han intercanviat opinions per treballar conjuntament en polítiques per millorar l’ocupació industrial, que cal recuperar. S’han tractat aspectes d’internacionalització, producció, formació i ocupació. En aquest sentit, el conseller ha afegit que es continuarà treballant conjuntament –a curt termini– per definir les principals necessitats que es recolliran en el pla industrial en el qual està treballant la Conselleria.

Per la seva banda, el batle d’Inca Virgilio Moreno ha indicat que un dels punts fonamentals per al pla de reindustrialització i social d’Inca és el sector del calçat, com fonamental és també posar damunt la taula tots els aspectes que preocupen el sector “per traçar clarament les línies d’actuació conjuntes”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image