L’Ajuntament d’Inca ha aprovat, un any més, la subvenció per a esportistes locals federats no professionals, i hi destinarà una partida de 15.000 euros. Amb aquesta ajuda, el consistori inquer vol seguir donant suport econòmic i logístic a les persones que es dediquen a l’esport de competició, ajudant-les amb les despeses generades per la pràctica de l’activitat esportiva. Per exemple, se subvencionen el desplaçament, l’alimentació o l’estada amb motiu de la participació en competicions oficials, entre altres costs.

«Un dels nostres principals objectius és potenciar el talent esportiu local. Per això és imprescindible ajudar els esportistes de la nostra ciutat que no són professionals en el finançament de la seva activitat esportiva», declara el regidor d’Esports Antoni Peña.

Així, any rere any, la capital del Raiguer aprova aquesta subvenció amb la finalitat de finançar projectes que tenguin com a objectiu la participació dels esportistes locals no professionals en competicions oficials fora de Mallorca.

Es pot demanar l’ajuda econòmica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Inca fins al 30 de novembre d’aquest 2022. Si es compleixen els requisits, s’atorgaran les ajudes en funció de diferents conceptes. Ara bé, la suma total concedida no podrà excedir els 600 euros per sol·licitud.

«Amb aquestes ajudes volem mostrar el nostre suport als esportistes inquers que, encara que no siguin professionals, contribueixen a deixar el llistó de l’esport que es desenvolupa a la nostra ciutat ben alt. Seguirem treballant per donar-hi suport i promoure l’esport base» explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Consulta les bases de la subvenció aquí: https://incaciutat.com/subvencions-esportistes-locals-2022.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image