L’Ajuntament d’Inca ha aprovat en Junta de Govern concedir la llicència per al desenvolupament de la unitat d’actuació 6, a la zona del Serral de ses Monges. L’actuació se centrarà bàsicament en el carrer de les Marjades. El projecte consisteix en la prolongació d’aquesta via, que actualment finalitza en un punt mort, fins que connecti amb el carrer del Germà Benildo. Al mateix temps, també s’obriran dos carrers transversals que suposaran la continuació dels carrers de Josep Maria Sert i el Pintor Sorolla. Ambdues vies quedaran comunicades amb la prolongació del carrer de les Marjades, i a través d’ella desembocaran al carrer del Germà Benildo.

Aquesta actuació beneficiarà el carrer d’Escorca, una àmplia via molt utilitzada pels vehicles que es dirigeixen cap a la zona d’escoles. “Creiem que una actuació en matèria de trànsit a la zona hi millorarà la mobilitat a les hores punta d’entrada i sortida dels centres escolars que hi ha”, ha apuntat Virgilio Moreno, batle d’Inca. Des de l’Ajuntament s’assegura que l’actuació no afectarà el parc ambiental del Serral de ses Monges, ja que la prolongació del carrer de les Marjades està al llindar de la zona verda.

La promotora amb la qual s’ha acordat la unitat d’actuació podrà construir habitatges plurifamiliars en una zona ja urbanitzada a canvi de cedir una sèrie de solars al consistori i finançar part de les obres viàries que es contemplen en el projecte circulatori.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image