L’Ajuntament d’Inca ha finalitzat ja les obres de renovació i millora de la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. D’aquesta manera, la capital del Raiguer disposa ara d’un nou espai a l’avantguarda en materials esportius, convertint-se en l’única de les Illes Balears amb aquestes innovadores característiques.

«Amb la reforma d’aquest espai, donam una passa clau en la millora de les instal·lacions esportives. Durant els darrers anys hem fet importants actuacions en el Poliesportiu Mateu Cañellas per actualitzar els espais i adaptar-los a les necessitats dels clubs i col·lectius inquers», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

El projecte d’obres ha inclòs la retirada del paviment antic de la pista d’atletisme i la instal·lació d’un nou paviment sobre la base asfàltica existent. Els carrers de l’1 al 7 són de paviment sintètic porós i el carrer 8 és gespa. D’altra banda, s’ha realitzat també el pintat, marcatge i senyalització de les línies que limiten els passadissos dels carrers, així com totes les marques necessàries per a la correcta posició de les sortides i arribades, i altres senyalitzacions.

Per al nou paviment de la pista, s’ha utilitzat un material sintètic que afavoreix la velocitat i presenta gran elasticitat i absorció de l’impacte. A més, ofereix una gran durabilitat, garantint així que la instal·lació tengui molts d’anys d’ús, amb un manteniment molt simple. Es tracta de REKORTAN AS GT, un innovador material amb tecnologia verda, que suposa una un estalvi del 14% en les emissions de CO2. Per descomptat, compleix amb la normativa nacional i internacional.

A banda de la renovació del paviment existent, també s’han instal·lat seients amb respatller baix a la zona de grades, les quals també s’han arreglat i pintat.

El projecte, desenvolupat per l’empresa POLYTAN GMBH, ha suposat una inversió total de 286.603,73 euros (IVA inclòs) i les obres de renovació han durat aproximadament dos mesos.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image