L’Ajuntament d’Inca ha obert avui una nova sala d’estudis en el Casal de Joves Sa Fàbrica. D’aquesta manera, s’amplien els espais públics de la ciutat habilitats per a estudiar, fer treballs o simplement llegir un llibre.

«La nostra finalitat és oferir una àmplia varietat d’espais d’acord amb les demandes i necessitats de la ciutadania. El Casal de Joves és un espai molt versàtil, que ens ofereix infinites oportunitats i podem anar adaptant els serveis així com ens demanen els usuaris, especialment l’alumnat de Batxillerat i estudis universitaris», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

La nova sala està ubicada a una zona molt tranquil·la del Casal de Joves, sense renou i amb molta llum natural. Actualment, l’espai està habilitat per una vintena de persones, tot i que es podria ampliar si hi ha més demanda.

L’horari d’obertura de la nova sala d’estudis del Casal de Joves Sa Fàbrica és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 17 a 21 hores; i els dissabtes de 10 a 13 hores i de 16 a 21 hores. Durant les èpoques d’examen, s’ampliarà  l’horari fins a la una de la matinada o inclòs més tard, d’acord amb les necessitats dels usuaris.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image