Entre els mesos de setembre i desembre, el saló d’actes del Museu del Calçat i de la Pell acollirà el cicle de conferències IncaBusiness. Es tracta d’un esdeveniment que té com a objectiu apropar als inquers la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica. La presentació de les xerrades ha comptat amb la presència del batle Virgilio Moreno, la regidora de Promoció Econòmica María José Fernández, la gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) Nuria Hinojosa, representants d’Empenta, Secot, l’Associació de Comerciants i Activa’t Inca. «Posam tot això en marxa amb una clara voluntat d’ajudar, dintre de les nostres possibilitats, a millorar les dinàmiques de funcionament de les empreses al nostre municipi», ha afirmat Moreno.

El cicle començarà el pròxim dijous 14 de setembre amb la xerrada «Perspectives econòmiques 2018», a càrrec de l’economista Robert Casajuna. El 5 d’octubre el consultor empresarial Javier González parlarà sobre «Els quatre elements que determinen el creixement d’un negoci». Per altra banda, el 9 de novembre serà el torn de Gabriel Coll, conseller delegat del Grup Quely, qui relatarà l’evolució de la famosa empresa inquera i com ha evolucionat per continuar com a referència al sector. La darrera conferència serà a càrrec de l’inventor del mètode tangram, César Llorente, qui explicarà com ser emprenedor dins la mateixa organització. Les conferències d’aquest primer cicle es duran a terme al Museu del Calçat i la Pell i totes elles a les 19.30 h. «Hem de destacar que hem tengut des del primer moment el suport dels mateixos empresaris, els quals a través d’associacions i organitzacions ens han fet arribar propostes per convidar els diferents ponents; sempre cercant un perfil didàctic i de profit amb les diferents temàtiques que es proposen», ha comentat Fernández.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica es preveu donar continuïtat al cicle amb noves propostes de conferències. Aquesta acció és una de les diferents iniciatives municipals com són les subvencions per a emprenedors i empreses que contractin treballadors del municipi d’Inca així o el Punt d’Atenció i Servei de l’Emprenedor.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image