La mestra i extinenta de batle d’Inca Joana Maria Col Beltran serà l’encarregada de pronunciar el pregó del Dijous Bo 2022 i donar el sus a la setmana gran d’Inca. Així ho ha decidit l’Ajuntament d’Inca, d’acord amb els seus valors, la seva trajectòria professional i els anys dedicats a millorar la capital del Raiguer. «Joana Maria Coll és una dona amb molta empenta i un gran compromís i estima per la nostra ciutat, que no ha dubtat mai a fer tot el que estigués al seu abast per contribuir a enriquir el municipi, fent gala sempre del seu orgull inquer», destaca el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Joana Maria Coll Beltran és natural d’Inca i s’ha dedicat professionalment tota la seva vida a l’ensenyament. De forma paral·lela, va participar en la creació del Club d’Esplai i l’Escola d’Adults. D’altra banda, actualment forma part de la Fundació Cultural es Convent. A més a més, Coll fou la primera regidora que accedí a l’Ajuntament d’Inca l’any 1987, tot reivindicant el paper de les dones en la política.

El pregó del Dijous Bo 2022 a càrrec de Joana Maria Coll se celebrarà el pròxim 11 de novembre a les 20.30 hores, en el Teatre Principal d’Inca. Després, l’Orfeo l’Harpa d’Inca oferirà un concert, acompanyat per l’Ensemble Lumière.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image