El passeig central de la Gran Via de Colom d’Inca serà l’escenari els pròxims 13, 14 i 15 de maig del primer Festival Food Truck – Menjar al carrer. Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic on es barrejaran receptes mallorquines i de la cuina mundial, i tot això, cuinat al moment i servit enmig del carrer. La iniciativa fou presentada per Virgilio Moreno, batle d’Inca, juntament amb el regidor de Participació Ciutadana, Antoni Peña, i el gerent d’Action Rolling Events Food, Goyo Fernández.

FT_01

Durant tres dies 10 camions i furgonetes amb cuina pròpia estaran al llarg de quasi tota la Gran Via de Colom. “Teníem demanda per part de veïns i comerciants per organitzar esdeveniments per millorar l’ambient de la zona, i creiem que aquesta mostra de gastronomia al carrer pot ser un element dinamitzador molt positiu”, ha explicat Peña.

A part de l’oferta de diferents plats i sandvitxos hi haurà cervesa artesanal de Mallorca, actuacions musicals i atraccions infantils. “A més, es tracta d’un acte amb el qual hem fet una aposta clara perquè sigui per a totes les edats i que posi de rellevància la gastronomia com a eix de promoció d’Inca”, ha comentat Moreno. Per tal motiu, s’ha fet una convidada a tot Mallorca a participar del primer Festival Food Truck – Menjar al carrer.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image